لذیذترین سس ها را خودتان درست کنید

[ad_1]

 طرز تهیه سس,طرز تهیه سس کچاپ کارخانه ای

طرز تهیه انواع سس

سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی درست کردن سایر سس ها هم به شمار می رود.

سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده هست. این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از سس ها آماده هستند و برخی دیگر را می توان به روش های خانگی تهیه نمود.

فرق های منطقه ای زیاد زیادی در مورد نحوه انتخاب انواع سس ها وجود دارد و در هر ناحیه افراد با توجه به ذائقه و سلیقه خصوصی خود طعم و عطر سس ها را تحول می دهند. برخی طرفدار سس های سریع و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند. در این مقاله چند نمونه از محبوب ترین انواع سس ها را به شما معرفی می کنیم.

طرز تهیه سس سیر به سبک رستورانی

سس سیر، طعم دهنده ای لذیذ هست که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می شود. این سس، به روش های مختلفی تهیه می شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش های تهیه‌ آن را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه سس گوجه,طرز تهیه سس رستورانی

طرز تهیه سس سیر

بیشتر بخوانید:  آیا می دانید خمیر مرغ چیست؟

مواد لازم برای سس سیر :

 سیر  2 بوته
 نمک 2 قاشق چایخوری
 آبلیمو  نصف پیمانه
 روغن ذرت یا آفتابگردان  1 پیمانه
 روغن زیتون 1 پیمانه

 

طرز تهیه سس سیر :

برای طرز تهیه سس رستورانی ابتدا سیر‌ها را پوست بگیرید و آن ها را خوب له کنید. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید.

نمک و آبلیمو را به سیر افزایش کنید و خوب هم بزنید.

همانطور که مخلوط کن روشن هست، روغن را به تدریج افزایش کنید تا سسی یکدست مشابه سس مایونز، تهیه شود.

سس باربیکیو

طرز تهیه سس کچاپ کارخانه ای,سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سس باربیکیو

مواد لازم برای سس باربیکیو :

 کچاپ یا سس گوجه فرنگی  2 پیمانه
 شکر قهوه ای  2 قاشق غذاخوری
 سس سویا 1 قاشق غذاخوری
 سس چیلی سریع  نصف قاشق چایخوری
 لیموی آب گرفته 1 رقم
 پیاز کوچک ریز شده 1 رقم
 پودر سیر نصف قاشق چایخوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس باربیکیو:

برای تهیه سس باربیکیو، ابتدا در یک کاسه کوچک، سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی، شکر، سس سویا، سس سریع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. پیاز ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل را افزایش کنید و خوب هم بزنید. از سس باربیکیو برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید. سپس گوشت را در سس باربیکیو بخوابانید اما حدود 5 لحظه قبل از کباب کردن، گوشت را از سس بیرون آورید.

طرز تهیه سس کچاپ پیشه ای

طرز تهیه سس کچاپ کارخانه ای,طرز تهیه سس کچاپ

طرز تهیه سس کچاپ کارخانه ای

طرز تهیه سس کچاپ :

برای درست کردن سس کچاپ شما به گوجه فرنگی های کاملاً رسیده، سرکه سفید، نمک، شکر، موسیر، پیاز، فلفل سیاه، و زنجبیل نیاز دارید. البته اگر می خواهید به روش های خانگی این سس را تهیه نمایید می توانید از سایر افزودنی های دلخواه نظیر سبزی های معطر نیز بهره بگیرید.

بیشتر بخوانید:  15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

روش تهیه سس به این شکل هست که ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده، در سرکه می ریزید و می جوشانند سپس نمک را به آن افزایش کرده و خوب به هم می زنید. ماده بدست آمده را پس از فشرده سازی از صافی رد می کنند تا دانه ها و پوست گوجه فرنگی از آن سوا شود. بعد شکر را به آن افزایش کرده و مجدداً به مدت 20 لحظه می جوشانند. سپس ترکیب بدست‌آمده را با سایر چاشنی ها مخلوط کرده و خوب بهم می زنند تا کاملاً غلیظ شده و آماده مصرف شود.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

سس گوجه فرنگی، در خیلی از غذاها و اکثر ساندویچ ها استفاده می شود. اما بهتر هست که این سس را خودتان در منزل درست کنید، در این صورت نگرانی بابت مواد نگهدارنده آن ندارید.

درست کردن انواع سس,سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

مواد لازم برای سس گوجه :

 رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
 کره 100 گرم
 آب لیمو ترش تازه  1/2 پیمانه
آب  1 پیمانه
 آرد سفید  1 قاشق سوپخوری
فلفل و نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی :

درون یک کاسه مناسب کره را روی حرارت قرار بدهید تا گرم شود. بعد رب گوجه فرنگی، آرد و کمی نمک و فلفل را در آن بریزید و حرارت دادن بدهید. بعد از اینکه رب ها کمی سرخ شدند و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم افزایش کنید و بگذارید تا همه مواد با هم بجوشند و کم کم غلیظ شوند. در آخر آبلیمو را به آن افزایش کنید و بعد از اینکه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید. پس از سرد شدن آن را در کاسه مناسب بریزید.

بیشتر بخوانید:  آموزش پاک کردن سیرابی

خوشمزه ترین سس برای ماهی سالمون

“سس مخصوص ماهی” سسی کم چرب، سالم و رژیمی که در اغلب نقاط دنیا برای سرو با ماهی سالمون استفاده می شود.

طرز تهیه سس ماهی,درست کردن انواع سس

سس مخصوص ماهی سالمون

مواد لازم برای سس مخصوص ماهی:

 ترخون یا شوید خردشده 2 قاشق سوپخوری
 تربچه رنده شده  2 قاشق سوپخوری
 خامه کم چرب ¼ پیمانه
 آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
 پودر تازه فلفل سیاه  ¼ قاشق چایخوری
 نمک  ½ قاشق چایخوری

 

دستور تهیه سس مخصوص ماهی:

ترخون یا شوید ریز شده را با تربچه، مقداری نمک، پودر فلفل، آب لیمو و خامه کم چرب با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس این سس را هنگام سرو کنار غذا قرار بدهید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

[ad_1]   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین …