[ad_1]
طرز پخت خورشت ترشه سماق
روش پخت خورش ترشه سماق
خورشت ترشه سماق از خورشت های ترش و خوشمزه ی شمالی هست. اگر علاقه به غذاهای ترش دارید به شما پیشنهاد می کنم.
طرز تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی :
مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا 4 نفر :
سینه مرغ | 3 رقم |
* سبزی خورشتی یا سبزی شمالی | 500 گرم |
پیاز بزرگ | 1 رقم |
لوبیا قرمز | 1 فنجان |
آبغوره | 1 فنجان |
سماق | 5 قاشق غذاخوری |
غوره | 1 فنجان |
سیر | 4 حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی هست اما در صورتی که در معرض نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.
طرز تهیه ی ترشه سماق:
مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمزهای خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن حرارت دادن بدهید. مرغ ها را به آن افزایش کنید و حرارت دادن بدهید زمانی که مرغ ها کمی طلایی شدند. در همین حین سبزی ها را با مقداری روغن حرارت دادن بدهید. سیرهای رنده شده را به آن افزایش کنید و حرارت دادن بدهید. اکنون سماق افزایش کنید و کمی حرارت دادن بدهید. مراقب باشید نسوزند.
سبزی های حرارت دادن داده شده را به آن افزایش کنید. و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره افزایش کنید. چاشنی این خورشت آبغوره هست. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.
نمک را به آن افزایش کنید و آب بریزید و پس از جوشآمدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد.
برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.
طرز تهیه خورش ترشه سماق مازندرانی
نکاتی برای تهیه ی خورشت ترشه سماق :
• سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی حاوی (تره 150 گرم تره + 150 گرم جعفری + 100 گرم گشنیز + 50 گرم اسفناج + 50 گرم شنبلیله) هست، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه می شود ولی اگر در معرض ندارید از ترکیب سبزی های بالا استفاده کنید.
• از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید زیرا خورشت شما را تلخ می کند.
منبع: بیتوته
[ad_2]