طرز تهیه مربا کنجد

[ad_1]

 مواد لازم برای تهیه مربای کنجد, طرز درست کردن مربا کنجد

طرز تهیه ی معجون کنجد

روش آماده سازی مربای کنجد

مربا کنجد یکی از پرخاصیت ترین مرباهایی هست که بعد از درست کردن بهتر هست زودتر مصرف شود.

این مربا را می توانید از کنجد کامل و یا کنجد پودر شده تهیه کنید. که در ادامه هر دو روش آن را آموزش داده ایم. مربای کنجد با شربت یا با شیره ی انگور تهیه می شود.

طرز تهیه تهیه معجون کنجد :

مواد لازم برای معجون کنجد :

 شکر  1 کیلو
 کنجد  650 گرم
 پودر نارگیل نصف پیمانه
آب 500 گرم
* زعفران دمکرده به مقدار کم
* دارچین  1 قاشق سوپخوری
خلال پسته  یک چهارم پیمانه
 خلال بادام یک چهارم پیمانه

* از زعفران و دارچین یکی را استفاده کنید.

طرز تهیه معجون کنجد :

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد همه مواد را با هم مخلوط کنید و به آب و شکر افزایش کنید و بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. (اگر بخواهیم شربت براق باشد، دوران قوام آمدن شربت، 2 قاشق سوپخوری عسل افزایش کنید.)

می توانید از کنجد خام و یا بو داده استفاده کنید. در این نوع مربای کنجد که نوعی معجون هست از کنجد پوست گرفته استفاده می شود.

اگر مربا شل باشد و خوب قوام نیاید سبب کپک زدن و ترش شدن مربا می شود. و اگر شکر مربا زیاد باشد و زیاد بجوشانیم. سبب سفت شدن مربا می شود و مربا شکرک می زند.

زمانی که شربت آغاز به حباب زدن کرد شربت تان قوام آماده هست.

مربا کنجد با شیره :

طرز تهیه مربای کنجد,طرز تهیه مربا کنجد

درست کردن مربا کنجد

مواد لازم برای مربای کنجد :

کنجد سیاه به مقدار لازم
دوشاب انگور یا شربت شکر به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گل سیر

می توانید از کنجد پوست گرفته هم استفاده کنید.

طرز تهیه مربای کنجد :

کنجد را پاک کنید، بهتر هست ابتدا الک کنید تا خرده های آن سوا شود.

کنجد را داغ‌کردن بدهید تا خامی آن گرفته شود، حرارت را کم کنید و مراقب باشید زیرا کنجد سریع می سوزد، باید زود به زود هم بزنید. همین که بوی کنجد بلند شد از روی حرارت بردارید.

داخل غذا ساز بریزید و پودر کنید. به اندازه مصرف یک بارتان کنجد کنار بگذارید و باقی آن را داخل کاسه شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید. و در دوران استفاده باز به اندازه ی مصرفتان استفاده کنید.

دوشاب و یا شیره ی انگور را روی کنجد امروزتان بریزید و هم بزنید. مربای شما نه باید سفت باشد و نه شل، به سلیقه ی خودتان هم بستگی دارد.

می توانید این مربا را با شربت تهیه کنید. به این صورت که 1 فنجان شکر و 3 چهام فنجان آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود و بجوش بیاید. زمانی که کمی جوشید از روی حرارت بردارید. نباید زیاد غلیظ شود.

سپس کنجد را در شربت داغ بریزید و هم بزنید. با این روش بهتر هست مربا را گرم میل کنید.

در آشکار تفاوتی با هم ندارند تنها طعم آن ها با هم تفاوت دارد.

سعی کنید به هر میزان که میل می کنید کنجد را با دوشاب یا شیره انگور مخلوط کنید، و بیشتر از چند روز نگه ندارید زیرا دیگر طعم اولیه را نخواهد داشت.

طرز تهیه مربا کنجد با شیره انگور, طرز درست کردن معجون کنجد

مخلوط کنجد و شیره انگور سرشار از آهن هست

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

خواص مربای کنجد سیاه و شیره انگور :

دارای انواع ویتامین‌ها حاوی ویتامین B ، A و C می باشد و همچنین میزان بسیاری از مواد معدنی مشابه فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم را در خود دارد.

 شیره انگور همانند میوه آن خیلی مقوی و مغذی بوده و خاصیت اصلی آن انرژی زا بودن آن هست.

 خاصیت مخالف پیری دارد.

 خطر سرطان را کاهش می دهد.

 برای رفع یبوست و هضم بهتر غذا مفید هست.

 فشار خون را مستقر می کند.

 کنجد سیاه برای داشتن استخوان هایی سالمتر

 سلامت گوارشی

 تسکین آرتریت روماتوئید

 اثرات الکل را خنثی می کند.

 درمان پریشانی

 دستگاه های بدن را تغذیه‌ می کند.

 کمک به درمان و رفع کم خونی هست.

 افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به درمان برخی بیماری ها

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

[ad_1] ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی …