طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن

[ad_1]

طرز تهیه مربا توت فرنگی, مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

با تهیه ی مربای توت فرنگی می تواند علاوه بر مربا، مقداری شربت هم برای روزهای گرم در اختیارتان قرار دهد؛ تنها حواستان به نکات تهیه مربا باشد تا پس از مدتی که پیگیری مربایتان رفتید با کپک یا شکرک مواجه نشوید.

مواد لازم برای تهیه ی مربا توت فرنگی:

 توت فرنگی  1/5 کیلو
 شکر  1/250 کیلو
 آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی ها را داخل کاسه بزرگی پر از آب بریزید تا اگر شنی به آن ها چسبیده باشد به ته کاسه ته نشین شوند. سپس توت فرنگی ها را از روی آب بگیرید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب بشویید. برگ سر توت فرنگی ها را بگیرید.

توت فرنگی های ریز به صورت کامل تهیه کنید اما توت فرنگی های درشت را به 2 اقبال تقسیم کنید. بهتر میباشد از توت فرنگی های یک اندازه مربا را تهیه کنید زیرا اگر به صورت کامل و نصف را با هم مخلوط کنید آشکار زشتی پیدا می کند. سپس مقداری از توت فرنگی ها را داخل قابلمه لعابی بریزید و یک لایه شکر روی آن بریزید و باز لایه ای توت فرنگی و لایه ای شکر بریزید این کار را دوباره‌کاری کنید تا شکر و توت فرنگی ها پایان شوند بعد در کاسه را بگذارید و مدت یک شبانه روز در یخچال قرار بدهید تا آب بیندازد.

طرز تهيه مرباي توت فرنگي,نکاتی برای پخت مربا توت فرنگی

طرز تهيه مربای توت فرنگی خانگی

اگر آب ننداخته بود می توانید یک استکان کوچک آب به آن افزایش کنید اگر آب انداخته بود لازم نیست آب افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی چغاله بادام

مربا را روی حرارت ملایم بگذارید و حواستان به آن باشد تا سر نرود زیرا زود سر می رود. بعد از اینکه چند جوش زد مربا کف می کند، کف روی مربا را بگیرید و هم بزنید. آخرای پخت 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن افزایش کنید و هم بزنید و شکیبایی کنید تا مربا قوام بیاید.

زمانه پخت مربا نیم ساعت زمانه می برد زیرا اگر بیشتر بجوشد مربا تیره می شود و توت فرنگی ها له می شوند.

برای اینکه متوجه شوید مربا قوام آمده مقداری از آب آن را داخل بشقابی بریزید اگر سرد شد و سفت بود و به آسودگی تکان نخورد مربا قوام آمد.

در قابلمه را نگذارید زیرا عرق می کند. بعد از سرد شدن مربا را داخل شیشه ای پاک و خشک بریزید.

مربای توت فرنگی,طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهيه مرباي توت فرنگي

نکاتی برای تهیه ی مربا توت فرنگی:

برای پختن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی در ابعاد و اندازه مناسب استفاده کنید.

 مهمترین نکته در پخت مربا، قوام آمدن شربت آن میباشد که باید به آن تمرکزفکر کنید.

 از توت فرنگی های سفت، ریز و بدون لک برای تهیه مربا استفاده کنید تا هنگام پخت مربا توت ها له نشوند و ظاهرخود را از دست ندهند.

 توت فرنگی های درشت را برای تهیه مربا خرد کنید. تا هم زمانه پخت مربا کوتاه تر شود و هم رنگ مربا در تاثیر جوش‌آمدن زیاد تیره نشود.

 درب قابلمه ی مربا را از اول تا آخر پخت نبندید تا رنگ مربا دگرگونی نکند.

 قطعا کف مربا را هنگام پخت بگیرید، تا مربای شما خوش رنگ شود.

بیشتر بخوانید:  روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

 می توانید از دارچین ،هل، وانیل و زعفران برای خوش عطر شدن مربا استفاده کنید. هرچند طعم توت فرنگی به تنهایی عطر مربا را منحصر به شخص می کند.

 اگر مربا را شیرین تر دوست دارید شکر و توت فرنگی را به یک اندازه استفاده کنید.

 برای طرز تهیه مربای توت فرنگی مجلسی، می توانید از مغز گردو در آن استفاده کنید.

طرز تهیه مربای توت, طرز تهيه مرباي توت فرنگي خانگي

مربای توت فرنگی

چه زمانی مربا شکرک می زند؟

 اگر بیشتر از زمانه گفته شده بجوشد هم تیره می شود و هم شکرک می زند.

 شکر آن بیشتر از اندازه باشد.

 کف روی آن را سوا نکنید.

چه زمانی “مربای توت فرنگی” کپک می زند؟

 اگر توت فرنگی ها کاملا پخته نشده باشد سبب کپک زدن مربا می شود.

 اگر از قاشق استیل استفاده کنید سبب آب انداختن مربا می شود و بعد کپک می زند.

 مربا باید به اندازه ی کافی قوام آمده باشد و شکر آن کم نباشد تا کپک نزند.

 کاسه مربا کاملا خشک و پاک باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

[ad_1] ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی …