طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

 نحوه ی درست کردن ترشی پوست پرتقال, طرز درست کردن ترشی پوست پرتقال

درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز

روش تهیه ترشی پوست پرتقال

احتمالا حیرت کنید اما با هر نوع سبزیجات و میوه جاتی می توانید ترشی تهیه کنید. با توجه به خاصیت های پوست پرتقال، قصد داریم در این مطلب شما را با چند روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال آشنا کنیم.

جمع آوری پوست پرتقال آسوده می باشد. با دانستن اینکه آنها سرشار از ویتامین A، فولات، ویتامین B6 و کلسیم هستند، واقعاً دوست ندارم که آن ها را در سطل آشغال قرار بدهم. این پوست ها کاربردهای زیادی دارند مثلا برای خشک کردن، درست کردن مربا و درست کردن ترشی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه شما را با چند روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال آشنا می کنیم.

طرز تهیه ترشی بی‌درنگ پوست پرتقال با پیاز :

مواد لازم ترشی پوست پرتقال با پیاز :

 پوست پرتقال نازک برش خورده 1/4 پیمانه
 پیاز قرمز نازک برش خورده  1/4 پیمانه
 سیر برش نازک خورده 3 حبه
 آب لیموترش  3 قاشق غذاخوری
 نمک برای طعم دادن  به مقدار لازم
 پودر شنبلیله  1/8 قاشق چایخوری
 دانه های خردل خرد شده 1/4 قاشق چایخوری
 آسافوتیدا  1/8 قاشق چایخوری
پودر چیلی قرمز 2 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
برگ کاری 4-5 برگ
روغن کنجد 4 قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه ترشی بی‌درنگ پوست پرتقال و پیاز :

پیاز و پوست پرتقال را پاک بشویید و به صورت خلال های نازک خرد کنید و در یک کاسه بریزید و به آرامی مخلوط افزایش کنید. سیر را پاک کنید و به صورت نازک خرد کنید و به کاسه افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

در یک کاسه کوچک روغن را روی حرارت کم گرم کنید. آسافوتیدا، دانه خردل، پودر دانه شنبلیله و پودر چیلی را افزایش کنید و اجازه دهید عطر و بویی زورمند از آنها خارج شود.

از روی حرارت بردارید و برگ های کاری و پودر زردچوبه را افزایش کنید. این مخلوط داغ را روی مخلوط پیاز و پوست پرتقال بریزید.

نمک و آب لیمو را افزایش کنید و به آرامی حدود 5 لحظه خوب مخلوط کنید. ترشی بی‌درنگ شما اکنون آماده سرو می باشد.

* قبل از تهیه ی ترشی پوست پرتقال را کاملا پاک بشویید. بهتر می باشد از پرتقال های ارگانیک و بدون مواد شیمیایی استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش آسان :

ترشی پوست پرتقال,طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

آسان ترین روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال

مواد لازم ترشی پوست پرتقال :

 پوست پرتقال 1 کیلو
 سرکه 2 لیتر
 نمک به مقدار لازم

 

طرز درست کردن ترش پوست پرتقال آسان :

ابتدا پرتقال ها را بشویید، پوست آن ها را سوا کنید. اکنون باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید؛ برای این کار باید پوست پرتقال ها (بدون اینکه بخت سفیدی آن را سوا کنید) را دو مرتبه در آب جوش، هر بار به مدت 5 لحظه، بجوشانید و آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید. در طول این 24 ساعت چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

سپس آنها را روی یک پارچه پاک پهن کنید تا آب و رطوبتشان گرفته شود. اکنون پوست پرتقال ها را به شکل خلالی برش بزنید.

پوست پرتقال های خلال شده را در یک قابلمه بریزید، به آن سرکه، نمک و فلفل افزایش کنید و روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد و سرکه و نمک و فلفل به خورد پوست پرتقال ها‌ برود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا به شکل گل

پس از اینکه چند قل خورد حرارت را خاموش کنید و شکیبایی کنید تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را در شیشه های پاک و کاملا خشک بریزید و در آن را استوار ببندید.

شیشه ها را در جای خشک و خنک بگذارید تا ترشی شما پس از 1 هفته برسد. پس از 1 هفته می توانید آن را به همراه غذا سرو کنید.

* با پوست نارنگی، نارنج و لیمو ترش هم به همین راه می توانید ترشی درست کنید.

طرز تهیه ترشی شیرین پوست پرتقال :

مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال, روش های تهیه ی ترشی پوست پرتقال

طرز تهیه ترشی ترش و شیرین پوست پرتقال

مواد لازم برای ترشی شیرین پوست پرتقال :

 پوست پرتقال پوست 4 رقم پرتقال
 آب پرتقال  آب 4 رقم پرتقال
آب لیموترش 2 رقم لیمو
 نمک و پاپریکا  به مقدار لازم برای طعم آن
 ادویه گرام ماسالا (داوطلبانه)  1 قاشق غذاخوری
شکر 100 گرم
آب  25 میلی لیتر

 

طرز تهیه ترشی ملس پوست پرتقال :

پرتقال ها را از وسط به صورت گرد خرد کرده و پایان آب آن را بگیرید و به وسیله ی قیچی نوارهای نازک پوست را برش دهید.

نمک، پاپریکا، پرتقال و آب لیمو را به این نوارهای برش خورده پوست پرتقال افزایش کنید و بگذارید یک شب بماند.

آب و شکر را مخلوط کرده و یک شربت قند درست کنید، پوست پرتقال را با آب مخلوط کرده و 10 لحظه دیگر بپزید، مرتباً هم بزنید، بگذارید تا خنک شود.

ترشی آماده می باشد، اجازه بدهید خنک شود و سپس بطری شیشه ای پاک و خشک را پر کنید، می توانید به مدت دو هفته در کابینت نگهداری کنید و یا به مدت دو ماه در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای غوره

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی همدان …