ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1]

ترفندهای جالب آشپزی, ترفند آشپزی آسان

ترفندهای آشپزی آسان

اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در دوران آشپزی خیلی آسوده و و پاکیزه و سریع می توانید کارهایتان را انجام بدهید. در ادامه ما چند ترفند جالب را به شما آموزش می دهیم.

1- پوست گرفتن سریع و آسان گوجه فرنگی

محبوب ترین راه پوست گرفتن گوجه فرنگی ، قرار دادن آنها در آب داغ برای چند ثانیه میباشد. با این وجود یک روش حتی سریعتر هم وجود دارد، به این صورت که؛ به سادگی یک گوجه فرنگی را سر چنگالی قرار بدهید و آن را روی یک مشعل گرم نگه دارید. قطعا آن را حدود 10 سانتی متر بالاتر از شعله نگه دارید تا نسوزد.

ترفندهای آشپزی,نکات مهم آشپزی

روش های پوست کندن گوجه

2- هنگام قطع‌کردن فلفل های سریع، از دستان خود محافظت کنید.

به جای استفاده از دستکش هنگام برش فلفل سریع، می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید. قبل از برش فلفل، یک قاشق چایخوری از آن را روی دستان خود بریزید و آن را مالش دهید. روغن یک سد کلفت ایجاد می کند تا فلفل به پوست شما صدمه نرساند.

آسان ترین روش های آشپزی, روش های آسان آشپزی

نحوه ی پیشگیری از صدمه به دست هنگام خرد کردن فلفل

3- از برگ های کاهو برای حفظ آووکادو خود استفاده کنید.

از برگ های کاهو می توان به عنوان یک بسته دوستدار محیط زیست استفاده کرد. یک آووکادوی برش خورده را داخل برگ های کاهو قرار بدهید و آن را به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری کنید. با این روش تازه می ماند و نم آن از بین نمی رود.

راهکارهایی برای آشپزی کردن آسان,اصول آشپزی کردن

تازه نگه داشتن آووکادو

بیشتر بخوانید:  همه چیز درباره ی بیکینگ پودر

4- آب سیب را با دست‌کم کاسه غذا فشار دهید.

شما هنوز هم می توانید از آب سیب تازه لذت ببرید حتی اگر آبمیوه گیری نداشته باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این میباشد که یک سیب را درون فریزر قرار بدهید و بگذارید تا کاملاً منجمد شود. سپس آن را بیرون آورده و بگذارید یخ آن کاملا ذوب شود. به آسودگی سیب را با دست خود فشار دهید تا آب سیب به دست آورید.

ترفند آشپزی آسان, راهنمای آشپزی آسان

آب گرفتن سیب بدون آبمیوه گیری

5- هنگام برش پیاز از روغن های اسانسی استفاده کنید

برخی از روغن های اسانسی می توانند هنگام تهیه پیاز از گریه شما پیشگیری کنند. می توانید عصاره میخک را با آب گرم به یک کاسه افزایش کنید و کنار میز برش خود قرار دهید.

نکات مهم آشپزی,ترفندهای جالب آشپزی

راهکاری برای پیشگیری از اشک ریختن دوران خرد کردن پیاز

6- هنگام کباب کردن کباب ها از حلقه های پخت استفاده کنید

اگر تصمیم دارید برای تهیه کباب خود از کباب پز استفاده کنید، هرچه آشفتگی کمتری داشته باشد بهتر می شود. تنها قرار دادن آنها در بالای حلقه های پخت می تواند در دوران زیادی صرفه جویی کرده و پس از آن پاکیزه شود.

روش آشپزی آسان, آسان ترین روش های آشپزی

ایده ای دوران کباب کردن

7- برای خرد کردن گوشت از مخلوط کن استفاده کنید

یک میکسر می تواند تقریباً به هر نوع گوشت پخته شده برای خرد کردن کمک می کند. مرغ، بوقلمون، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو. حدود 2 لحظه از میکسر با سرعت کم استفاده کنید و سپس آماده افزایش کردن آن به کاسه مورد علاقه خود شوید.

روش های آسان آشپزی,راهکارهایی برای آشپزی کردن آسان

خرد کردن گوشت با مخلوط کن

بیشتر بخوانید:  روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

8- با استفاده از پیتزا بر گیاهان را سریعتر خرد کنید.

پیتزا بر به سرعت در هر دو سمت می چرخد که انعطاف پذیری بالایی را به روند می دهد. این امر سبب می شود تا بتوانید محصولات کوچک مشابه پیازچه ها را به آسودگی برش دهید. تنها آن را به عقب و جلو تحرک بدهید و به همان اندازه که لازم دارید خرد کنید.

راهکارهایی برای آشپزی کردن آسان,نکات مهم آشپزی

می توانید برای خرد کردن سبزیجات از پیتزا بر استفاده کنید

9- برای تهیه سیر از یک کیسه Ziploc استفاده کنید.

هر بار پوست گرفتن و خرد کردن سیر قبل از پخت و پز می تواند زیاد وقت گیر و زیاد کثیف باشد. می توانید سیرها را پوست گرفته و آن ها را به هر اندازه ای که می خواهید ریز کنید و درون یک کیسه Ziploc قرار بدهید. سپس آن را صاف کنید، به بخش هایی به اندازه ی استفاده ی یک بار تقسیم کنید و آن را منجمد کنید. در حین پخت و پز ، می توانید تنها یک مربع را بشکنید و آن را به غذای خود افزایش کنید.

اصول آشپزی کردن,ترفندهای آشپزی

بسته بندی کردن سیر تازه

10- از ظروف سس سویا استفاده مجدد کنید.

بعد از اتمام سس سویا، نیازی به دور ریختن یک کاسه سس نیست. درعوض، می توانید مقداری روغن زیتون را در آن بریزید و از آن برای کشیدن سالاد استفاده کنید.

ترفندهای جالب آشپزی, ترفند آشپزی آسان

کاربرد کاسه سویا سس

11- برگر خود را پرآب کنید.

بعضی اوقات ممکن میباشد اتفاق بیفتد که گوشت شما بعد از کباب شدن خشک شود. برای پیشگیری از خشک شدن آن، شما یک مکعب یخ آسان نیاز خواهید داشت. آن را در اقبال بالای برگر خود قرار دهید و بگذارید ذوب شود. سپس آن را به سادگی و طبق معمول بپزید.

ترفندهای آشپزی,نکات مهم آشپزی

راهنمای درست کردن برگر پرآب

بیشتر بخوانید:  فرنچ پرس چیست؟ + نحوه ی استفاده از فرنچ پرس

12- با سیب زمینی از چسبیدن کباب خود پیشگیری کنید

یک سیب زمینی آسان می تواند از چسبیدن گوشت و ماهی به سیم های کباب پز شما پیشگیری کند و در هنگام پاکیزه کردن سبب صرفه جویی در وقت شما شود. به این صورت که قبل از قرار دادن گوشت یک سیب زمینی را نصف کرده و به آسودگی به مشبک های منقل بکشید. نشاسته سیب زمینی سدی را ایجاد می کند که حتی به شما در تهیه گوشت های قشنگ مشابه سالمون نیز کمک می کند.

آسان ترین روش های آشپزی, روش های آسان آشپزی

پیشگیری از چسبیدن کباب با سیب زمینی

13- سیر را بدون چاقو پوست بگیرید.

برای این کار شما به یک کاسه آب گرم و یک بوته ی سیر نیاز دارید، آب گرم را درون کاسه بریزید و بوته ی سیر را حدود 5 لحظه در آن قرار بدهید، و بعد از آن آماده ی پوست گرفتن می شود. پوست آن را سریع سوا کنید.

راهکارهایی برای آشپزی کردن آسان,اصول آشپزی کردن

راهکاری برای پوست گرفتن سیر

14- از آرد برای آمدن سریع آووکادو استفاده کنید.

شما می توانید با دفن کردن آووکادو در آرد آمدن آن را سرعت ببخشید. این امر سبب انتشار اتیلن در آووکادو و جذب نم اضافی می شود. بعد از انجام این کار بعد از چند روز، شما یک آووکادو کاملا رسیده و خوشمزه خواهید داشت.

ترفند آشپزی آسان, راهنمای آشپزی آسان

سریع تر آمدن آووکادو با آرد

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

[ad_1]   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین …